we love too tattoo

Stijlen

Schetsstijl stier tatoeage

Schetsstijl

Dit is een heel dynamische manier van tatoeëren. De schetslijnen geven beweging weer en alle onderwerpen kunnen terug gebracht in deze stijl.  Dit is de “signature stijl” van WhoEls . Dit is wat ze het liefst doet en waar je waanzinnige dingen mee kan doen. Kijk zeker op de facebook- of instagram pagina’s voor ontwerpen en ontdek deze stijl. Enkel lijn, kleur en black and grey zijn mogelijk en alle onderwerpen zijn geschikt.

Neo Japanase tattoo

Neo-traditional

Deze stijl heeft de traditionele  tattoo kunst gemoderniseerd. Alle klassieke  onderwerpen zijn terug te vinden maar in een zachter, misschien iets toegankelijker jasje gestoken.

black and grey zwart wit wolf

Black and grey of kleur/ realisme

Alle onderwerpen zijn uiteindelijk terug te brengen tot en zwart/zit of kleur beeld. Kijk voor al even tussen de foto’s en ontdek wat je mooi vindt. Wanneer een tattoo opgebouwd wordt uit enkel schaduwpartijen zonder lijnen speek je van realisme.

lettering tattoo

Lettering

Heb jij graag een naam of een toepasselijke quote op je lichaam, dan je zeker bij WhoEls terecht.
Van Gotisch tot script. Voor ieder wat wils!

Coverup tatoeage

Cover

Van de meeste oude tattoos waar je zelf niet meer tevreden over bent of die je herwerkt wil zien, is iets te maken. Vraag info over de mogelijkheden.