Knock! Knock!

Who's there?

els in de studio in essen

Els Who ?

WhoEls is ontstaan tijdens de les Engels in de middelbare school, als Els weer eens zat te tekenen tijdens de les. Telkens het woord ‘else’  in Who Else werd gebruikt, werd haar aandacht weer naar de les getrokken. Uiteindelijk blijkt het ook een heel toepasselijke naam te zijn.
De liefde voor het tekenen is met de paplepel ingegeven. Haar moeder had een opleiding publiciteitstekenen gevolgd en tekende bijgevolg veel. Els kreeg zo ook de kans om veel uit te proberen en in haar moeders oude studieboeken van Norman Rockwell te snuisteren.
Tijdens haar middelbare school heeft Els kunstonderwijs gevolgd aan het St-Maria-instituut in Antwerpen. Fotografie was de volgende stap.  Na een half jaar Academie van Antwerpen, 3 jaar  Karel de grote hogeschool Antwerpen en Brooks Institute for photography and motion pictures in Californië VS. , heeft ze eerst veel concert- en portretfotografie gedaan. Na wat omzwervingen in een administratieve job is ze in 2016 begonnen als apprentice in een shop in Wilrijk. Na 4,5 jaar werd het tijd om zelf de stap te zetten en een privé studio te openen. 
Els is een allround artist maar met een grote voor liefde voor de sketchstyle waar ze een unieke, zeer herkenbare eigen toets aan geeft.
Buiten tattoos maakt ze ook illustraties, tekeningen en portretten voor wie een uniek stuk wil maar niet perse op het lichaam. Dit trok de aandacht van het noordernieuws, die een artikel over de vele facetten van WhoEls schreven. Lees het hier!
the one and only els

Voor een afspraak of consult kun je Els bereiken via: