Knock! Knock!

Who's there?

Els Who ?

WhoEls is ontstaan tijdens de les Engels in de middelbare school, als ik weer eens zat te tekenen tijdens de les. Telkens het woord ‘else’  in Who Else werd, gebruikt werd mijn aandacht weer naar de les getrokken. Uiteindelijk blijkt het ook een heel toepasselijke naam te zijn.
De liefde voor het tekenen is met de paplepel ingegeven. Mijn moeder had een opleiding publiciteitstekenen gevolgd en tekende bijgevolg veel en ik kreeg zo ook de kans om veel uit te proberen en in mijn moeder haar oude boeken studieboeken van Norman Rockwell te snuisteren.
Tijdens mijn middelbare school heb ik kunstonderwijs gevolgd aan het St-Maria-instituut in Antwerpen. Fotografie was de volgende stap.  Na een half jaar Academie van Antwerpen, 3 jaar  Karel de grote hogeschool Antwerpen en Brooks Institute for photography and motion pictures in Californië VS. , heb ik eerst veel concert- en portretfotografie gedaan. Na wat omzwervingen in een administratieve job ben ik in 2016 begonnen als apprentice in een shop in Wilrijk. Na 4,5 jaar werd het tijd om zelf de stap te zetten en een privé studio te openen.
Ik ben een allround artist maar met een grote voor liefde voor de sketchstyle waar ik mijn unieke, zeer herkenbare eigen toets aan geef.
Buiten tattoos maak ik ook illustraties, tekeningen en portretten voor wie een uniek stuk wil maar niet perse op het lichaam. Dit trok de aandacht van het noordernieuws, die een artikel over de vele facetten van WhoEls schreven. Lees het artikel hieronder.
De afgelopen zomers heb ik, samen met mijn gezin, genoten van het inspirerende landschap van Zweden en in het speciaal familiecamping Camp Grinsby. De rust, de weidsheid van het land en vooral de mensen hebben hun stempel op mij achtergelaten. Om te zeggen dat ik mijn stempel op Zweden heb achtergelaten is zacht uitgedrukt! Lees het avontuur hieronder.

Voor een afspraak of consult kun je Els bereiken via: